Teltudlejning

Hos ToRoSi råder vi over 10 telte til udlejning. Vi tilbyder teltudlejning til enhver anledning og sørger naturligvis altid for opsætning og nedtagning af teltene. Uanset om du skal bruge telte til konfirmation, jubilæum eller den årlige havefest, så har vi det helt rigtige telt til dig. Skal I bruge et telt, hvor der kan danses hele natten, så foreslår vi, at du booker et telt med gulv. Vi har naturligvis også telte uden gulv, hvis du vil skabe en autentisk havefest.

Ud på de sene aftentimer kan det blive koldt at sidde i teltet, derfor anbefaler vi også altid, at du lejer en varmeovn, så festen kan vare til den lyse morgen.

Derudover har vi også alt i borde, stole og service, så det eneste du skal gøre er, at booke din bestilling og invitere gæsterne, så sørger vi for, at det hele bliver leveret i god tid.

Skal du bruge et telt til konfirmation er det en god idé, at booke i god tid, da der er rift om vores telte. Det samme gælder også i forbindelse med studentergilde, bryllupper eller andre særlige højtider i foråret.

Priser for teltudlejning

Priserne for vores telte starter fra 1.100 kr. og afhænger af hvor stort teltet skal være og om det skal være med eller uden bund. Du finder priserne for teltudlejning under telte med bund og telte uden bund.

Vores telte er fra 6*1,5 meter og op til 6*21 meter, så uanset om du skal holde en lille fest for kun de nærmeste eller du inviterer alle naboerne, så har vi et telt, der kan opfylde dine behov.

Kontakt os for, at hør mere om dine muligheder. Vi hjælper dig med at finde det rette telt til din fest og sørger naturligvis også for, at du får alt med, så du kan skabe en uforglemmelig aften for alle dine venner.

 

BLIV RINGET OP

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.